top of page

De #1 banenplatform voor de horeca in Nederland

Het gaat om het creëren van een plek waar mensen zich thuis voelen en het beste uit zichzelf kunnen halen. Een plek waar mensen aangenaam verrast worden.

 

|   Dat "extra koekje bij de koffie".

 

Welkom bij Netwerqer! Blader door vacatures die verder gaan dan alleen werk; wij zorgen dagelijks voor nieuwe kansen.

In ons Inspiratieboek duiken we in de meest actuele onderwerpen en discussies in de wereld van de hospitality branche. We stellen belangrijke vragen namens zowel werkzoekenden als werkgevers, en verzamelen waardevolle inzichten en adviezen uit de hele branche.

Voor bedrijven bieden we diverse mogelijkheden om vacatures te promoten. We hebben een specifiek publiek, zowel nationaal als internationaal, dat geïnteresseerd is in de horeca en beschikt over de vaardigheden en ervaring waar jij naar op zoek bent.

Neem contact op

We staan altijd open voor nieuwe ideeën om bedrijven te helpen de ideale match te vinden. Dus als je een suggestie hebt die voor jou zou werken, laat het ons dan weten!

 

Stuur ons een e-mail op info@netwerqer.nl en deel je inzichten.

Ons bereik

Je kunt ons vinden op verschillende sociale mediakanalen, waaronder Instagram, Facebook en LinkedIn. Ook houden we de community op de hoogte via onze nieuwsbrieven. 

 

We blijven dagelijks ons platform promoten op diverse kanalen, zoals Facebook en Instagram, met de focus op werkzoekenden die streven naar nieuwe kansen binnen hospitality management.

bottom of page